Palvelut

Sähköinen resepti

Lääkäri kirjoittaa sähköisen reseptin ja tallentaa sen reseptipankkiin.  Hakiessasi lääkettä apteekista ota mukaan Kela-korttisi ja mahdollinen potilasohje jonka lääkäri on sinulle tulostanut (ei pakollinen). Apteekki tarkistaa reseptipankista sinulle määrätyt lääkemääräykset ja toimittaa niistä haluamasi lääkkeet. Kun resepti tulee tyhjäksi, apteekista voimme laittaa tarvittaessa uusintapyynnön sähköisesti lääkärille.

Jos sinulla on henkilökohtaiset pankkitunnukset ja netti käytössäsi, voit tarkastella omia sähköisiä reseptejäsi www.kanta.fi sivustolta, kohdasta ”omien tietojen katselu”, niin tiedät mitä reseptejä sinulla on tallennettuna reseptipankkiin. Sieltä on myös itselläsi jossain tapauksissa mahdollista laittaa sähköisen reseptin uusimispyyntö lääkärille.

Reseptin uusiminen

Apteekkimme kautta on mahdollisuus uusia reseptejä. Aikaa uusimiseen esimerkiksi Raision terveyskeskuksessa on varattava enintään 8 vuorokautta. Reseptien uusiminen on maksutonta.

Maksutavat

Apteekissamme käy seuraavat maksutavat:

  • Käteinen
  • Kotimaiset pankkikortit
  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Eurocard
  • Diners

Lisäksi kanta-asiakkaillamme on mahdollisuus laskutukseen ja suoramaksuun, jota tapaa suosittelemme esim. vanhuksille ja kotipalveluita käyttäville ja niille, jotka eivät itse voi asioida apteekissa.

Annosjakelupalvelu

Tarjoamme lääkkeiden  annosjakelupalvelua, jolla varmistetaan lääkehoidon sujuvuus ja turvallisuus. Annosjakelusta hyötyvät kaiken ikäiset apteekin asiakkaat, joilla on käytössään useita lääkkeitä, vaikeuksia muistaa ottaa ne tai monimutkainen annostus. Kysy palvelusta apteekistamme ja lue www.pharmac.fi/asiakkaamme/kuluttajat/

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Palvelussa selvitetään asiakkaan kokonaislääkitys ja tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat suhteessa ruokailuun, vuorokaudenaikaan ja muihin lääkkeisiin sekä tehdään huomioita lääkityksen soveltuvuudesta iäkkäille. Sisältää noin puolen tunnin loppukeskustelun asiakkaan kanssa sekä kirjallisen raportin tarkistuksesta. Lisätietoa palvelusta ja käytännön toteutuksesta apteekistamme.

Maksuton verenpainemittaus

Lisätietoa palvelusta apteekistamme.

Schengen-todistus

Todistus Schengen-maihin 10€.

Erityispalvelut

Pieneläinvastaava:

Lemmikkieläimesi hyvinvointia varten apteekissamme on eläinlääkkeisiin ja muihin lemmikkieläintuotteisiin perehtynyt farmaseutti. Hän auttaa kaikissa lemmikkisi hoitoon liittyvissä asioissa.

Kosmetologi Anu:

Ammattitaitoinen kosmetologimme palvelee ihon- ja kauneudenhoitoon liittyvissä asioissa.  Anu on pitkän hoitolatyöskentelynsä aikana kouliintunut ihoammattilainen, jonka kokemus ihonhoidosta on käytettävissäsi valitessasi sinulle sopivia tuotteita.

_0004_aco _0006_Avene _0001_favora
_0000_louis_widmer _0002_sebamed _0005_vichy

Rekisterit ja kanta-asiakkuus

Lääkemääräys rekisteriimme tallentuu reseptilääkkeitä ostettaessa tiedot Kela-kortistasi ja ostamistasi lääkkeistä. Tiedot säilyvät tietokannassamme 13 kk. Mikäli olet antanut kirjallisen suostumuksen tietojesi säilyttämiseen kanta- asiakassopimuksen muodossa, tiedot säilyvät 2 vuotta.

Kassakuitistamme voi seurata vuotuisen SV-omavastuun kertymää mahdollisen Kelan kattokorvaussumman täyttymistä ajatellen.

Koska tiedot aikaisemmin ostetuista lääkkeistä säilyvät, tietojärjestelmämme reagoi mahdollisiin lääkkeiden välisiin yhteensopimattomuuksiin, jos teillä on useita lääkkeitä käytössä samanaikaisesti.

Yhteisöasiakkaat

Palvelemme joustavasti yrityksiä, lääkäriasemia ja vastaanottoja sekä palvelutaloja, kouluja ja päiväkoteja. Mikäli olette kiinnostuneita yhteistyöstä, ottakaan yhteys apteekkari Timo Kostiaiseen (tasalanapteekki (ät) apteekit.net).

TA_seuraava-asiakas-600
annospussirulla
annoskotelo
TA-verenpaine-600
TA_tuotteita
TA-tuolit-600
TA-vanhat-laakepullot-600
TA_tuotteita_hyllylla2-600