Henkilökunta

Apteekissamme työskentelee tällä hetkellä apteekkarin ja proviisorin lisäksi kuusi farmaseuttia kolme lääketyöntekijää ja kosmetologi. Lisäksi farmasian opiskelijat suorittavat meillä toisinaan opetusapteekkiharjoittelua.

Farmaseutit palvelevat teitä kaikissa lääkeasioissa reseptintoimituksessa ja itsehoito-osastolla. Farmaseutin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto, joka suoritetaan yliopistossa. Heillä on hyvä koulutus monipuoliseen lääke- ja terveysneuvontaan ja heidän tietotaitojansa kannattaa käyttää hyödyksi mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Proviisorien koulutus on ylempi korkeakoulututkinto. Heidän vastuulle kuuluvat apteekin arjen pyörittäminen, työnjohto ja tilaukset.

Apteekkari vastaa koko apteekin toiminnasta ja sen taloudesta. Apteekkari on koulutukseltaan proviisori ja on pätevöitynyt monin eri tavoin liikkeenjohtamiseen farmaseuttisen koulutuksensa lisäksi. Sekä proviisori että apteekkari molemmat palvelevat asiakkaita normaalisti reseptintoimituksessa ja palveluvalinnassa.

Tekninen henkilökunta hoitaa apteekin taustatöitä. He palvelevat asiakkaita kassalla, hoitavat tavaralogistiikan ja konttorityöt, kuten laskutuksen ja pankkiasiat.

Kosmetologi palvelee ja neuvoo teitä kaikissa ihon- ja kauneudenhoitoon liittyvissä tilanteissa apteekkimme itsehoito-osastolla.

TA_tuotteita_hyllylla6-kone